Twee nieuwe kranten gelanceerd!

Dat de gratis krant nog geen uitgestorven medium is blijkt uit de lancering van een nieuwe gratis krant in Blaricum, Laren en Eemnes en een nieuwe gratis krant in Huizen. De inhoud van de kranten bevat voornamelijk informatie over deze steden en ze verschijnen wekelijks als huis-aan-huis krant.

BELNieuws

De krant die in Blaricum, Laren en Eemnes verspreid wordt heet BELNieuws. BEL staat uiteraard voor Blaricum, Eemnes en Laren; welke gezamenlijk BEL-gemeenten worden genoemd. In het BELNieuws is er veel aandacht voor dorpsnieuws en interviews met dorpsgenoten. Er wordt gezocht naar mensen die bijzondere verhalen hebben te vertellen. Iedereen die denkt een interessant verhaal te hebben mag de redactie bellen.

HuizerNieuws

De krant die in Huizen verspreid wordt heet het HuizerNieuws. Huizen krijgt ook veel aandacht in de krant BELNieuws, maar heeft daarnaast een 'eigen' krant gekregen. De uitgever van beide kranten is Enter Media. Beide kranten illustreren het belang van regionaal nieuws. Een huis-aan-huiskrant is de perfecte manier om op de hoogte te blijven van het nieuws bij jouw uit de buurt. Het nieuws is misschien ook wel op internet te vinden; maar hier ga je normaal gesproken niet naar op zoek. De huis-aan-huis krant valt gewoon bij je op de mat en is een gratis krant! Ook als je niet in een van deze gemeenten woont, heeft ook jouw dorp, gemeente of stad hoogstwaarschijnlijk een gratis regionale krant. Maak hem eens open; hij is de moeite waard om te lezen!

Enter Media

Enter Media is al meer dan twintig jaar uitgever van de populaire huis-aan-huis krant WeesperNieuws. Tevens is het niet de eerste keer dan Enter Media haar aanbod van kranten uitbreidde: in 2008 gebeurde dit ook al met het DiemerNieuws, IjburgerNieuws, BussumsNieuws, NaarderNieuws en MuiderNieuws. Met deze twee nieuwe kranten erbij is de totale oplage van Enter Media nu 88.000 kranten.

Voor de bevordering van het krantlezen door middelbare scholieren